Zaterdag ‘stralend’ feestje in de boekhandel op Bookstore Day

Foto: Boekhandel Het Verboden Rijk Oosterhout

Aanstaande zaterdag 14 april is het feest in de boekhandel! Deze dag is namelijk uitgeroepen tot Bookstore Day. Boekhandel Het Verboden Rijk aan de Arendstraat 32 maakt daar weer een feest van! Met gesigneerde boeken, exclusieve uitgaves, dagdeals, gratis workshops van Kris Art en voorlezen door Djoeke!

Feest in Het Verboden Rijk

Deze feestelijke dag laten Danny en zijn medewerkers niet zomaar voorbij gaan! Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes, maar ook bijzondere aanbiedingen, dagdeals, exclusieve uitgaven en gesigneerde publicaties. Voor de eerste 50 boekkopers is er ook een speciale wijkgevulde goodiebag beschikbaar. Maar: op = op! En tussen 11.30 en 15.30 uur zal Djoeke weer voorlezen. Je mag zelf kiezen welk verhaaltje je wilt horen!

Stralen met Kristel

Het maken van Mixed Media Art en de Mayakalender die als een rode draad door haar leven gaat, kwamen in 2005 als twee hobby’s van Kris Art bij elkaar. Met het creëren van persoonlijke kunst-zegels, het geven van workshops en de verkoop van kaarten en hangers probeert Kris de mooie kanten van de mens te belichten. Op dit moment is het voor Kris steeds de uitdaging om naast haar passie andere manieren te vinden om mensen te laten stralen met hun unieke talenten. Zo kwamen de Geluksvogels (Leo Bormans) en Schatgravers en Kompasvinder (Matty en Greetje) op haar pad. Al deze kennis en vondsten zet Kris in om mensen in haar omgeving te helpen en ook bij haar werk waarbij ze (prikkel)gevoelige begaafde leerlingen begeleidt.
Kris laat je vanaf 11.00 uur graag een stukje stralen tijdens de Bookstoreday!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen