Carnavalsstichting De Smulnarren zoekt nieuwe voorzitter

Foto: Jeff Maanders (OCS De Smulnarren)

Nog 322 dagen te gaan en dan is Oosterhout weer vier dagen lang Kaaiendonk. Om het Feest der Zotten goed te laten verlopen is de Oosterhoutse Carnavalsstichting De Smulnarren op zoek naar een nieuwe voorzitter. 

 

Plezier is een absolute voorwaarde

De vorige voorzitter, Maarten Nolle, heeft in september vorig jaar aangegeven per direct te stoppen. De reden die hij hiervoor gaf is dat hij geen plezier meer ervaart in het uitvoeren van zijn taken bij de OCS, hetgeen, naar zijn mening, een absolute voorwaarde is om de functie goed uit te oefenen. Zijn taken zijn door het bestuur opgevangen en Jack Erlings is sinds het aftreden van Maarten actief geweest als waarnemend voorzitter.

Wat zoekt de OCS?

De OCS zoekt een inspirerend persoon die vanuit zijn of haar carnavalshart leiding en sturing kan geven aan de Oosterhoutse Carnavalsstichting die tijdens de leut-4-daagse continu in de schijnwerpers staat. Het betreft hier een vrijwillige functie. Lijk het je wat om de voorzitter te zijn van De Smulnarren? Mail dan voor meer informatie naar [email protected]

Reacties

article
31462
Nog 322 dagen te gaan en dan is Oosterhout weer vier dagen lang Kaaiendonk. Om
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180413/carnavalsstichting-smulnarren-zoekt-nieuwe-voorzitter/
2018-04-13T07:22:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/01/10073539/Mienus-XIV.jpg
Kaaiendonk, Nieuws