Let op waar je je kleedje legt tijdens de vrijmarkt op Koningsdag

Foto: Oranje Comité Oosterhout

Morgen is het Koningsdag en dan is er ook de traditionele vrijmarkt in en om het Slotpark. Dit jaar wordt er streng op toegezien dat de calamiteitenroutes niet verstopt raken door verkopers op matjes. Let dus goed op waar je je kleedje weglegt!

Geen kleedjes tussen de kramen

Dit jaar wordt de vrijmarkt op Koningsdag iets anders ingedeeld: in het Slotpark West (bij de kiosk) is gelegenheid om te verkopen op kleedjes, aan de andere kant in Slotpark Oost staan UITSLUITEND gehuurde kramen en zijn er geen kleedjes meer toegestaan tussen de kramen. Daarnaast is de plattegrond iets aangepast.

Laden en lossen

Op de onderstaande tekening heeft het Oranje Comité duidelijk gemaakt waar de kleedjes niet mogen worden weggelegd. Binnen het gearceerde deel worden dus geen kleedjes toegestaan. Aan de andere kant van de paden e.d. dus wel. Voor het laden en lossen van spullen volg je de route via de Ridderstraat vanaf Abdis van Thornstraat/St. Anthoniusstraat. Let tijdens het lossen goed op de aanwijzingen van verkeersregelaars en Oranje Comité om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen