(Tijdelijke) vrijwilligers gezocht voor De Buurtkamer

Foto: Surplus Welzijn

Voor de zomer periode van 9 juli t/m 6 augustus en de laatste week van juni zoekt De Buurtkamer enthousiast talent gezocht voor het tijdelijk mee vormgeven van De Buurtkamer.

Wat is de Buurtkamer?

In De Buurtkamer zoeken mensen elkaars gezelschap op en bezorgen elkaar een leuke dag. De deelnemers ondernemen samen activiteiten zoals wandelen, fietsen, tekenen, schilderen, eten, of maken gewoon een praatje, onder het genot van een kopje koffie. Er heerst een levendige sfeer. Buurtkamer de Slotjes is open op maandag en woensdag tussen 10.00 en 16.00 uur en Buurtkamer Dommelbergen is open op ieder maandag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wat zoeken ze?

De Buurtkamer is op zoek naar mensen die bereid zijn om tijdelijk, samen met andere vrijwilligers en een beroepskracht mede vorm te geven aan deze activiteiten. Ben je initiatiefrijk, heb je oog voor mensen, ben je een doener, heb je feeling voor sfeer, kun je goed aansluiten bij mogelijkheden en zie je overal kansen? Vind je het geen probleem om af en toe eenvoudige praktische ondersteuning te bieden aan deelnemers en kun je omgaan met bijzonder gedrag?
Dan ben jij het talent dat zij zoeken!

Meld je aan!

Heb je wat uurtjes ter beschikking en wil jij je talent inzetten om samen met deelnemers van De Buurtkamer kleur aan de dag te geven? Dan wordt je van harte uitgenodigd om het nieuwe project De Buurtkamer vorm te geven! Mail je contactgegevens met eventuele relevante ervaringen naar [email protected] Je mag haar ook bellen: 06-12478641 of 0162-748600.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen