Waan je in Parijs tijdens Montmarte op de Heuvel

Foto: CC0 Creative Commons / bogitw

Waan je een dag in Parijse sferen tijdens Montmartre op de Heuvel op 16 juni tussen 12.00 en 20.00 uur. Een evenement met (straat)artiesten, straattheater en kunstenaars gecombineerd met brocanteurs uit alle windstreken.

Straatartiesten

Een keur van (straat)artiesten en kunstenaars zal u vermaken tijdens de markt, op de terrassen en de straten rondom de Heuvel. Kom snuffelen tussen mooie oude meubeltjes en spullen van weleer, laat uw silhouet knippen door een kunstenares, uw karikatuur tekenen of wordt vereeuwigd op een schilderij van kunstschilders die het geheel proberen vast te leggen op het canvas (bekijk hun vorderingen terwijl u er bij staat). Laat u beroeren door muziek van straatmuzikanten en u vermaken door het straattheater en de straat artiesten of verrassen door onverwachte ontmoetingen.

Inwendige mens: eerst eten!

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Bij de horeca gelegenheden op de Heuvel kunt u genieten van goed voedsel, heerlijke wijnen en bieren. Pak een stoel op het terras en geniet van wat er gebeurt om u heen en geniet uiteraard van de muziek. Geen zin om op het terras te zitten? Kies dan voor verstrooiing door een film noir. Één ding is zeker.. je hoeft jezelf niet te vervelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen