Oosterhoutse Nachtegalen blijken geluksvogels

Paul Robbe (r) overhandigt de cheque aan Jan Poppelaars (l) en Herman Slot (m)
Paul Robbe (r) overhandigt de cheque aan Jan Poppelaars (l) en Herman Slot (m)
Foto: Judith Robbe-Oomen

Jeugdkoor de Oosterhoutse Nachtegalen heeft de duizendste RegioBank-rekening geopend bij Robbe Financiële Raadgevers en krijgt daarom honderd euro gestort. “De Nachtegalen blijken geluksvogels.”

1000ste bankrekening

Robbe Financiële Raadgevers is zelfstandig adviseur van RegioBank. Klanten weten de vestiging in het Forvm Financieel Centrum aan het Bouwlingplein goed te vinden. “We horen inmiddels bij de vijftig grootste RegioBank-kantoren van de ruim vijfhonderd die er in Nederland zijn”, vertelt Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers. De teller van het aantal bij Robbe geopende spaar- en betaalrekeningen bereikte onlangs de duizend. “We wilden het bereiken van die mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan”, zegt Robbe. “Daarom hebben we honderd euro gestort op de duizendste RegioBank-rekening, als cadeautje.”

Club van Honderd

Die duizendste rekening is geopend door Herman Slot voor de Oosterhoutse Nachtegalen. “De Nachtegalen blijken dus geluksvogels”, grapt Robbe. Slot, al bijna 25 jaar penningmeester van het koor, is ‘heel blij’ met de honderd euro. “De rekening die we hebben geopend, is speciaal bedoeld voor donaties. Om het koor in stand te kunnen houden hebben we de Club van Honderd opgericht. Als honderd mensen bereid zijn elk jaar honderd euro te doneren, dan is de muzikale leiding in staat om jeugdige talenten op te leiden en het voortbestaan van de Oosterhoutse Nachtegalen te waarborgen. Hopelijk zullen er nog vele stortingen van honderd euro volgen.”

Finenzo

De RegioBank-vestiging aan het Bouwlingplein zal met de komst van Finenzo Oosterhout naar het Forvm Financieel Centrum binnenkort nog verder groeien. “Finenzo is het enige andere RegioBank-kantoor in Oosterhout. Met twee vestigingen van dezelfde bank in één pand ligt het voor de hand om de dienstverlening samen te voegen. Door de bredere bezetting kunnen we onze bankklanten nog beter bedienen.” Inwoners van Oosterhout en omstreken kunnen aan het Bouwlingplein terecht voor al hun bankzaken. “Binnenlopen mag altijd, ook zonder afspraak”, benadrukt Robbe.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen