Zondag optreden Kaz Lux en lekker spelen met water in het Floralia Park

Foto: Floralia Park

Komende zondag 22 juli belooft het wederom een zonnige en warme dag te worden. Ideaal weer dus om lekker met water te spelen in het Floralia Park aan de Beneluxweg in de wijk Oosterheide. Doe je zwembroek of bikini aan en neem je kleedje mee! De middag start om 13.00 uur en zal duren tot 16.00 uur.

Met water spelen

Er zijn komende zondag verschillende spellen en activiteiten in de zon op het gras en op het terras van het Floralia Park. Wat dacht je bijvoorbeeld van spons gooien, water dragen en emmers vullen? De spelen worden ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Een groep met deelnemers van 2 t/m 4 jaar, een groep van 5 t/m 8 jaar en een groep 9+. Weer een zo’n zon overgoten fijne zondagmiddag vol plezier en vertier!

Optreden Kaz Lux

Ook de Oosterhoutse zanger/gitarist Kaz Lux zal zondag in het Floralia Park aanwezig zijn. Vanaf 14.00 uur zal de beste zanger van ons land van de 20e eeuw een optreden verzorgen. Lux maakte met zijn karakteristieke, eigen stemgeluid vooral furore met de topformatie Brainbox en later ook als solozanger.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen