Kerkstraterie opmars naar terugkeer van de Oosterhouterie?

Foto: Kerkstraterie

Wie kent er nog de Oosterhouterie? De Oosterhoutse braderie en jaarmarkt in de binnenstad en Arendshof,  met kraampjes en standwerkers. Een 15-tal winkeliers van de Kerkstraat wil de Oosterhouterie nieuw leven inblazen en trapt in het weekend van 17 en 18 augustus tijdens de kermis af met de Kerkstraterie.

Oosterhouterie

De vele kraampjes met verrassende acties op de Oosterhouterie waren vroeger altijd een doorslaand succes. In 2014 werd de stichting Oosterhouterie opgeheven nadat het al een paar jaar slecht is gegaan en sindsdien is het ook niet meer echt georganiseerd. Tijd dus om oude tijden te doen herleven, zo moeten de ondernemers van de Kerkstraat hebben gedacht!

Kerkstraterie

Tijdens het weekend van de kermis, op vrijdag 17 augustus en zaterdag 18 augustus, organiseren de ondernemers van de Kerkstraat de Kerkstraterie. Toegegeven, het is een tongbreker, maar het is een supergoed initiatief. Er doen ongeveer 15 winkeliers mee aan deze eerste editie en zoals gebruikelijk hebben die uiteraard een kraam voor de winkel staan. Met gave aanbiedingen en mooie (win)actie. Wanneer deze editie succesvol is willen de ondernemers van de Kerstraat graag met de rest van de binnenstad om de tafel om te kijken of de Oosterhouterie weer nieuw leven ingeblazen kan worden. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen