Festival Onder de Bomen wordt Tiki-Tropisch dit jaar

Festival onder de Bomen 2017
Festival onder de Bomen 2017
Foto: St. Erfgoed Den Hout

De laatste week van de zomervakantie wordt de Houtse Heuvel omgetoverd tot een tropisch oord. Vanaf maandag 13 augustus om 10 uur is jong en oud welkom om samen het festival op te bouwen. Aan de hand van een creatief plan, wordt er dagelijks gewerkt met allerlei materialen van hout en metaal tot breien en knippen, zodat er op vrijdagavond een tiki-tropisch festivaldecor staat.

Hieper-de-Pieper

Nieuw dit jaar is de Tiki-te-klein-voor-3-gangen-Dinershow van 17:00-18:00 uur. Een dinershow door de kinderen, en met een eenvoudige, kindvriendelijke hap van de foodtruck Hieper-de-Pieper. Om 19:00 uur opent het 3-gangen Dorpsdiner. In het mooiste restaurant Onder de Bomen bereiden Houtse grillmasters een stevige 3- gangen maaltijd met Houtse EN tropische ingrediƫnten. Tijdens het diner is het lastig stilzitten wanneer de Carribean Boys beginnen te spelen, deze Latin-Carribean band gaat de Houtse heupen los proberen te krijgen.

Lekker Weer

Na 21:00 uur worden te tafels afgeruimd en in het bekende tentje Onder de Bomen gaat de band Lekker Weer nog even verder. Voor degene die liever buiten wat bijpraten zijn er genoeg gezellige, mooie plekjes op het festivalterrein zoals bijvoorbeeld Flamingo-boulevard langs de Wetering of in een bootje in de Heuvel Haven.

Meer informatie

In de festivalweek zijn er creatieve, muzikale, sportieve en culinaire workshops die toegankelijk zijn voor alle deelnemers. Wil je ook meedoen of meehelpen? Klik hieronder voor het inschrijfformulier.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen