Vanmiddag gratis optreden Amsterdam Connection in Floralia Park

Foto: Amsterdam Connection

Naast de gratis optredens op donderdagavond heeft het Floralia Park ook regelmatig leuke activiteiten en optredens op zondagmiddag. Zo staan vanmiddag, 12 augustus,  Tim Welvaars en Naomi Adriaansz ofwel de Amsterdam Connection vanaf 14.00 uur in het park. Ook nu is de entree gratis.

Lazy Sunday Afternoon

Wat is er nu mooier dan in een park in het zonnetje te genieten van mooie muziek, een hapje en een drankje? Dat moet de organisatie ook gedacht hebben toen zij de Amsterdam Connection uitnodigde voor de Lazy Sunday Afternoon in het Floralia Park. Liefde en harmonie verspreiden via hun muziek is wat Amsterdam Connection graag wil doen.  Zij spelen een mix van jazz, smooth jazz, soul en pop. Hun geluid wordt gekenmerkt door een unieke blend van de donkere tenor sax met de frivole mondharmonica. Kortom, een bezoekje aan de Floralia Tuinen meer dan waard!

Theehuis opknappen

In de week van 20 t/m 26 augustus zal een team vrijwilligers helpen met schuren, plamuren en schilderen van het authentieke Theehuis in het Floralia Park. Het team kan echter nog wel wat helpende handjes gebruiken. Of je maar een paar uur kunt helpen of zelfs een of meerdere  dagen maakt niet uit. Er wordt gezorgd voor schuurmachines, een goed steiger en alle benodigde materialen. Aanmelden mag, maar gewoon langskomen en helpen mag ook. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen