Oosterhouts Filmcafé sluit definitief na vakantiesluiting

Foto: FilmCafé Oosterhout

Waar de meeste mensen bang voor waren gaat inderdaad gebeuren. Het Oosterhouts Filmcafé op de Heuvel zal definitief de deuren sluiten. Eigenaar Jos Gorisse liet eerder aan BN/De Stem al weten dat de boekhouder een faillissement aan het voorbereiden is.

Vakantiesluiting

Eind juli plaatste het Oosterhouts Filmcafé op de Heuvel een persbericht op haar Facebookpagina waarin ze bekend maken per direct de deuren te sluiten wegens vakantie. “Het Oosterhouts Filmcafé is per heden wegens vakantie gesloten. De directie heeft daartoe besloten nu het moederbedrijf niet langer bijdraagt in de exploitatie. Door de hierdoor ontstane situatie heeft de directie moeten besluiten om een vakantiesluiting in te voeren teneinde de exploitatiekosten zo klein mogelijk te houden.” 

Definitief gesloten

Wanneer het Filmcafé haar deuren weer opent was toen ook al niet helemaal duidelijk. Nu blijkt dat de deuren van de sympathieke bioscoop definitief gesloten blijven. Het Oosterhouts Filmcafé is gevestigd in het pand van het voormalige Filmhuis Oosterhout op Heuvel 27 en heeft een filmzaal met 82 stoelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen