Expositie ‘Nellie Ruimt Op!’ geeft overzicht van 20 jaar kunst in De Schelleboom

Foto: Nellie Ruimt Op!

In 2019 bestaat theater De Schelleboom 20 jaar. In deze 20 jaar heeft Nellie Heemskerk met een warm hart voor beeldende kunst vele kunstenaars de mogelijkheid gegeven, hun werk tentoon te stellen. Nellie heeft van elke kunstschilder, beeldhouder, glaskunstenaar, tekenaar en houtbewerker die geëxposeerd heeft in De Schelleboom een kunstwerk aangekocht. Kunstwerken die uniek en onvervangbaar zijn en inmiddels een imponerende collectie vormen.

 Paul Monteiro opent expositie

Het werk van de Oosterhoutse beeldend kunstenaar Paul Monteiro spreekt tot de verbeelding, brengt energie en haalt emoties boven. De man Paul Monteiro doet niet anders. Beiden zijn te bewonderen tijdens de opening van de expositie, die Paul zal opluisteren met een inleiding waarna hij de officiële opening zal doen. Je bent welkom op zaterdag 8 september om 19:30 uur in de Schelleboom, om de collectie te aanschouwen.

Kunst hoort niet op zolder

Je krijgt nu tevens de kans om een kunststuk uit de unieke collectie van Nellie te bemachtigen. “Liever in huis bij iemand die er van kan genieten, dan gewikkeld in doeken en folie op zolder”, is immers haar motto. Gedurende het hele theaterseizoen 2018-19 zullen de werken te zien en te koop zijn en de collectie zal regelmatig wisselen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen