Merwedebrug A27 richting Utrecht en A16 richting Breda dit weekend afgesloten

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / W. van Kessel

Rijkswaterstaat is dit weekend door het hele land bezig met onderhoudswerkzaamheden. Zo zijn in onze regio onder andere de A27 richting Utrecht en de A16 vanuit Rotterdam dit weekend afgesloten.

A27 richting Utrecht

Sinds vrijdagavond 22.00 uur is de Merwedebrug in de A27 afgesloten van Oosterhout naar Utrecht. De slijtlaag en voegen op de brug worden vervangen. Het verkeer wordt omgeleid via de A59/A2/A15 en A59/A16/A15. De werkzaamheden duren uiterlijk tot maandagmorgen 5.00 uur. Houd rekening met 10-30 minuten extra reistijd.

A16 richting Breda

Ook de A16 is dit weekend afgesloten in de richting van Rotterdam naar Breda tussen de knooppunten Klaverpolder en Zonzeel. Hier wordt onderhoud gepleegd aan het asfalt. Hier wordt het verkeer ter plaatse omgeleid en duren de werkzaamheden tot maandagmorgen 5.00 uur. Je moet je rekening houden met meer dan een half uur vertraging.

Meer informatie

Rijkswaterstaat gaat de komende weken vaker snelwegen afsluiten voor groot onderhoud. Wil je vooraf je route checken, kijk dan op de website www.vananaarbeter.nl voor een overzicht van alle werkzaamheden op jouw route.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen