Ga een langs bij een kunstenaar tijdens het Open Ateliers weekend

Foto: Open Ateliers Oosterhout

Stichting Open Ateliers Oosterhout organiseert dit weekend voor de 28 ste keer het Open Ateliers weekend 2018 in Oosterhout. De route langs de ateliers start in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 met een overzichtsexpositie van alle leden en gasten en een prachtig ingerichte beeldentuin. 

Stralen

Het thema van de OAO in 2018 is “STRALEN” – er is een speciale expositie in de Vlaamse schuur met dit thema als uitgangspunt. In de Vlaamse schuur kun je loten kopen van leden van de OAO en een kunstuitleenwerk winnen. Openingstijden van de overzichtsexpositie in de Vlaamse schuur zijn zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 van 10.00 tot 17.30 uur. De ateliers zijn beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur open. Naast de verschillende ateliers van de Oosterhoutse Kunstenaars zijn dit jaar ook weer enkele gastlocaties waar kunstwerken worden geëxposeerd. Het totale overzicht is te vinden in de link onderaan dit artikel.

Overzichtstentoonstelling

De overzichtstentoonstelling in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 Oosterhout is ook toegankelijk op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. De galerie is dat weekend ook geopend, de overige locaties zijn dan gesloten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen