Leer zingend Nederlands in Activiteitencentrum de Bunthoef

Foto: Surplus Welzijn

Gisteren is gestart met de derde ronde van het project ‘Leer zingend Nederlands. Het doel is om samen te zingen en zo de Nederlandse taal te leren gebruiken. Nog tien maal op zondagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur in Activiteitencentrum de Bunthoef in de wijk Oosterheide. Deelname is gratis.

Begeleiding van H19

De komende 10 zondagochtenden kun je bij De Bunthoef terecht om zingend Nederlands te leren. Met mappen voorzien van tekst en afbeeldingen worden de teksten verduidelijkt. Twee docenten van H19, zang en accordeon of gitaar zullen de nummers voorspelen en zingen om ze vervolgens gezamenlijk te herhalen. Kinderliedjes, Nederlandse pop of volksmuziek, het gaat allemaal voorbij komen in een prettige mix.

Samen zingen geeft plezier

Halverwege de ochtend wordt er gezamenlijk koffie, thee of limonade gedronken. Dan is er ook tijd om met elkaar in gesprek te komen. Deelname aan dit project is gratis. Opgave is niet nodig. Ben je vrijwilliger of taalmaatje, kom mee! Samen zingen geeft plezier! Zondagochtenden van 10.00u tot 12.00 uur op de volgende data: 16, 23, 30 september, 28 oktober, 4, 11, 18 november, 2, 9 en 16 december. Heb je vragen, bel met Maud Bakx tel 0162748600 of mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen