Indian Summer netwerkbijeenkomst van Businessclub Eerst Eten

Foto: La Cantina

Op 13 september is de eerstvolgende netwerkbijeenkomst van Businessclub Eerst Eten bij La Cantina aan de Mathildastraat. Vanaf 17.30 uur ben je van harte welkom. Deelname kost 21,32 euro (incl servicekosten) en voor dat bedrag kun je meteen mee eten van het heerlijke buffet. Je dient je vooraf op te geven via de link onderaan dit artikel.

Indian Summer Evening

Tijdens deze Indian Summer Evening verlengt Businessclub Eerst Eten nog even de zomer. Deze businessclub is bedoeld voor alle ondernemers uit Oosterhout, Breda en Etten-Leur. Ook voor ondernemers uit aangrenzende kleinere plaatsen is dit dé club waar je bij wilt horen.

Laagdrempelige netwerkbijeenkomst

“Eerst eten!” is een welbekende uitspraak in de regio Oosterhout. Een beter uitgangspunt voor deze businessclub is dan ook niet denkbaar. Zij organiseren maandelijks een laagdrempelige netwerkbijeenkomst waar naast het prikken van een vorkje  het netwerken centraal staat. Informeel netwerken, nieuws uitwisselen, contacten uitbouwen en verder versterken. De bijeenkomsten vinden plaats op aansprekende locaties, maar ook netwerkavonden bij vooraanstaande bedrijven staan op de agenda.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen