De kanshebbers voor de Mooie Business Keetje Awards

Foto: JCI Oosterhout

JCI Oosterhout maakt in samenwerking met de Gemeente Oosterhout de genomineerden bekend voor de Business Keetje Awards voor de regio Oosterhout, Drimmelen en Geertruidenberg. De winnaars zullen bekend worden gemaakt op donderdag 11 oktober tijdens het evenement FutureTalks 2018. FutureTalks is uitverkocht en daarmee nu al een groot succes!

 

Genomineerden Young Business Keetje Award

  • Sint Catharinadal
    De zusters van Sint-Catharinadal hebben hun akkers eeuwenlang gebruikt voor het weiden van de koeien en het verbouwen van onder andere maïs. Nu is de grond geschikt gemaakt voor wijnbouw.
  • The Box System
    Modulaire en flexibele oplossing voor een eigentijdse huisvesting.
  • Capstones / Building G100
    Capstones bouwt leveranciersonafhankelijke platforms voor gelijkgestemde vakgenoten (leden). Deze leden hebben vaak dezelfde problemen, uitdagingen en doelstellingen en maken in de platforms kennis met een uniek concept van kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen.
  • Een eervolle vermelding voor Simpletap

 

Genomineerden Mooi Business Keetje Award

  • BM Bodemmanagement
    Erkend bedrijf voor bodemsanering, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van bodemonderzoek en afvoer van verontreinigde grond.
  • Rodenburg Biopolymers
    Rodenburg Biopolymers is uw partner in de ontwikkeling en productie van biobased biodegradable compound. Wij werken samen in de volledige waardeketen om oplossingen samen te stellen en te leveren die voldoen aan standaard en op maat gemaakte eisen.
  • Holmatro
    Wij ondersteunen onze klanten wereldwijd met innovatieve hydraulische gereedschappen voor technische hulpverlening, industriële toepassingen en special tactics operaties. 
  • Een eervolle vermelding voor GEFCO Benelux

 

De jury

De winnaars van de Awards worden gekozen door een excellente vakjury en zij zullen bepalen wie het best voldoet aan de selectiecriteria. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Merel Vermijs van Vermijs Kartonnage is de voorzitter. Zij wordt in de jury bijgestaan door Robin van der Helm (wethouder van de gemeente Oosterhout), Gerben van der Harst (directievoorzitter Rabobank Amerstreek), Arie Rietveld (directeur OCT & Rietveld Logistics), Kristel Groenenboom (directie container service Groenenboom) en Theo Sonnenberg (Operating Partner Nordian Capital Partners).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen