Café de Kletsereij en Matthijs Koning beiden genomineerd voor een PartyAward

Matthijs Koning
Matthijs Koning
Foto: Bianca Dijck (Flits & Klik)

Café de Kletsereij aan de Klappeijstraat is voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor een PartyAward 2018! Ook de sympathieke Oosterhoutse zanger Matthijs Koning is genomineerd. Op 28 november worden de awards uitgereikt in Club Rodenburg in Beesd. 

PartyAwards

De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten, die wekelijks in horecazaken optreden, extra onder de aandacht brengen. Uitbater Stijn Reversma is uiteraard erg trots dat zijn café wederom is genomineerd in de catergorie ‘Party locatie regio Zuid’. De Kletsereij is gevestigd in het pand waar voorheen De MalleDieven was gevestigd. Ook de Oosterhoutse zanger Matthijs Koning is genomineerd voor een PartyAward, maar dan in de categorie ‘Opkomende Party Act / Artiest’. Matthijs zijn droom is dat hij met het zingen van zijn liedjes een groot publiek blij kan maken en een carrière mag opbouwen in de muziek.

Stemmen!

Help jij mee om die PartyAwards naar Oosterhout te halen? Je kunt via de website www.partyawards.nl eenmalig je stem uitbrengen. Je kunt ook een sms sturen:

  • sms ‘PA MATTHIJS KONING’ naar 3010 (90ct pob)
  • sms ‘PA KLETSEREIJ’ naar 3010 (90ct pob)

Op 28 november zullen we weten of de Awards mee naar Oosterhout zullen worden genomen!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen