Oosterhouter Sjef Kock zesde in de verkiezing ‘Faamnaam van 2018’ van Radio 538

Foto: Radio 538

De afgelopen weken zocht het DJ-duo Coen en Sander van Radio 538 in hun middagprogramma naar bijzondere namen voor de titel ‘Faamnaam van 2018’. De Oosterhouter Sjef Kock belandde hierbij op de zesde plaats!

Jackpot voor Jack Pot

De winnaar van de verkiezing werd Jack Pot. Hij kreeg de meeste stemmen van de luisteraars van de Coen en Sander Show en is dus de titeldrager van de Faamnaam van 2018. Tweede werd Adrianus Bleeker, derde Klaar Wakker, vierde Hilbrand Baar en vijfde Riet Suiker. Oosterhouter Sjef Kock, medewerker kabinet en representatie bij de gemeente en voormalig hoofdredacteur van carnavalskrant Kiekerekie eindigde op de zesde plaats.

Vernoemd naar opa

Tijdens het interview met Coen en Sander gaf Sjef aan dat hij er regelmatig aan wordt herinnerd dat hij een bijzondere naam heeft. “Mijn opa heette al zo en naar hem ben ik vernoemd. Het wordt anders geschreven, maar het klinkt hetzelfde als de mannen die in de keuken staan.”, zo gaf Sjef aan. Hij heeft het zijn ouders nooit verweten dat ze hem niet gewoon Bart of Kees hebben genoemd, maar hij is juist trots op zijn vernoeming naar zijn opa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen