Kerststal Sint-Antoniuskerk weer te bewonderen

Foto: Wiljan van der Zanden

Net als vorig jaar Kerstmis is ook dit jaar de kerststal van de Sint-Antoniuskerk weer op eerste en tweede kerstdag vanuit de dagkapel te bewonderen. Ook op nieuwjaarsdag 1 januari 2019 is de kerk open om de kerststal te bezichtigen.

Kerstgroep

Via de hoofdingang van de kerk neem j3 de rechterdeur waar ‘dagkapel’ op staat. Vanuit de kapel heb je dan een goed zicht op de kerststal en -groep. De kerstgroep van de Sint-Antonius bestaat uit 18 beelden, waaronder Maria, het kindje Jezus en Jozef. De os, de ezel en de herders met hun schaapjes zijn ook dit jaar weer opgesteld. De 3 Wijzen met hun geschenken en hun kameel en knecht maken de groep compleet.

Kaarsje opsteken

De kerststalbouwers van de Sint-Antonius hebben hard gewerkt om de stal weer op tijd klaar te hebben. Je bent beide kerstdagen en nieuwjaarsdag van 12.00 tot 16.00 uur welkom. In de dagkapel bestaat ook de mogelijkheid om een lichtje of kaarsje aan te steken.

Tot en met Driekoningen

Na 26 december is de kerststal in de Antoniuskerk tot en met 6 januari 2019 (Driekoningen) nog te aanschouwen tijdens de openingstijden van het secretariaat van Antoniushuis ‘De Vinder’. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen