Avontuurlijk schoolplein voor Vrijeschool De Strijene

De nieuwe duurzame zandbakrand op het kleuterplein
De nieuwe duurzame zandbakrand op het kleuterplein
Foto: Vrijeschool de Strijene

Het schoolplein van Vrijeschool De Strijene aan de Ganzendonk wordt dit schooljaar omgetoverd tot een avontuurlijke buitenspeelzone.

Toekomstbestendig

Afgelopen najaar en in de kerstvakantie is er hard gewerkt aan het creëren van een uitdagende, toekomstbestendige buitenspeelplaats. Zo zijn er bomen geplant waar straks fruit van geplukt kan worden en er is een prachtige duurzame rand om beide zandbakken geplaatst.

Nieuw speeltoestel

Op maandag 21 januari wordt op het plein voor klas 1 t/m klas 6 een speeltoestel neergezet waar de kinderen heerlijk op kunnen klimmen en balanceren. Maar dat is nog niet alles, in de loop van het schooljaar wordt er nog een tribune gerealiseerd en zal er een chill-plek komen voor de oudste leerlingen.

Open ochtend

Het vrijeschoolonderwijs wordt steeds populairder. Dit heeft als gevolg dat er binnenkort een derde kleuterklas van start gaat. Iets voor jouw kind? Op woensdagochtend 23 januari staat in alle lokalen de deur open en kun je zelf komen zien en ervaren hoe de kinderen leren met ‘hoofd, hart en handen’. De informatrices staan tussen half negen en half elf voor je klaar om je rond te leiden en vragen te beantwoorden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen