Circus Barani niet bij Katjeskelder, maar gewoon op Slotjesveld

Foto: Circus Barani

Eerder deze week kon je op onze website al lezen dat Circus Barani van 10 t/m 14 april naar Oosterhout komt. Een woordvoerder van de gemeente laat aan Oosterhout Nieuws weten dat de lokatie is gewijzigd. Het circus komt gewoon op het Slotjesveld te staan, en niet bij de Katjeskelder zoals eerder bekend werd gemaakt.

Familiecircus

Alle voorstellingen zijn dus te zien in de circustent aan het Slotjesveld. Hier kan ook eenvoudig worden geparkeerd op het gratis parkeerterrein bij het Stadhuis. Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein, dat maakt niet uit. Iedereen zal onder de indruk zijn van de authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. Wat dacht je van tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, honden en katten, luchtacrobatiek en nog veel meer. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die iedereen weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen. Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien!

Voorstellingen

Donderdagmorgen is gestart met de opbouw van de circustent.
  • Woensdag 10 april 2019 om 17.00 uur
  • Donderdag 11 april 2019 om 17.00 uur (familiedag)
  • Vrijdag 12 april 2019 om 17.00 uur
  • Zaterdag 13 april 2019 om 17.00 uur
  • Zondag 14 april 2019 om 12.00 uur

Lezerskorting

Speciaal voor lezers van Oosterhout Nieuws geeft Circus Barani korting op alle entreebewijzen. Print de onderstaande bon uit en lever deze in voor directe kassakorting! Hoewel hier de oude lokatie nog op staat is deze gewoon geldig. Kijk voor meer informatie op de onderstaande website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen