Oosterhouter Mustafa Karabulut in de halve finale ‘Beste Klusser van Nederland’

Foto: Hornbach Nederland

De Oosterhouter Mustafa Karabulut schroefde, zaagde en boorde zich tijdens de eerste regionale voorronde bij Hornbach in Breda naar een plaats in de halve finale van de ‘Beste Klusser van Nederland’. Op zaterdag 15 juni gaat hij de strijd aan met de andere finalisten en weten we of de Gouden Hamer mee naar Oosterhout mag worden genomen.

“Ik houd wel van klussen!”

Drie weekenden op rij organiseert bouwmarkt Hornbach voorrondes in al haar veertien vestigingen in het land. Opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, lopen uiteen van het leggen van laminaat tot het aanleggen van elektra en het monteren van een afvoer aan de gootsteen. De 47-jarige fabrieksmedewerker Mustafa Karabulut bleek de snelste en beste te zijn tijdens het eerste voorrondeweekend in Breda. “Ik was toevallig in de bouwmarkt toen ik zag dat je aan deze wedstrijd kon deelnemen”, vertelt Mustafa. Er stond al een scherpe tijd op het scorebord, ik had niet verwacht dat ik nóg sneller zou zijn. Ik houd wel van klussen en ben altijd trots op de klussen die ik weet te klaren! Ik kijk uit naar de finale.”

Landelijk finalefestival

De landelijke finale belooft een spektakel te worden. Een dag vol verrassende klusactiviteiten voor jong en oud, midden in het land. Met als hoogtepunt de halve finale en de finale van de Beste Klusser van Nederland. “Zowel in moeilijkheidsgraad als in uithoudingsvermogen vragen we dit keer het uitersten van de finalisten”, verklapt Maarten Post van Hornbach Nederland. “Gaaf om te zien en nog veel gaver om mee te doen!” De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn op billboards en abri’s door heel Nederland en in advertenties in kranten en bladen. Wil jij ook kans maken op de Gouden Hamer en de titel ‘Beste Klusser van Nederland’? Kijk dan op de onderstaande website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen