Inloophuis Poppy’s gaat verhuizen naar nieuw pand

Foto: Inloophuis Poppy's

Per 1 juli za Poppy’s gaan verhuizen. Het nieuwe Inloophuis zal slechts 100 meter verderop worden gerealiseerd in het pand op de hoek van de Leijsenhoek en de Mathildastraat, bij het beeld van Mooie Keetje.

Nieuw pand naast Mooie Keetje

“Trots, dankbaar en vol plannen voor op ons nieuwe adres.” Uit de eerste reactie van de vrijwilligers, coördinator en bestuur van Inloophuis Poppy’s spreekt veel enthousiasme. Woensdag 29 mei j.l. is het huurcontract getekend voor de toekomstige locatie van Poppy’s, de ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt is door kanker. “Het Inloophuis vestigt zich op nog geen 100 meter afstand van het oude adres, namelijk Mathildastraat 69, pal naast het beeld van Mooie Keetje,” aldus coördinator Hanneke van der Bom. In bijzijn van de eigenaar en verhuurder Marleen Cornelisse tekende de stichting voor de huur van een veelbelovend pand. De verhuizing is al heel snel, want het oude huurcontract loopt af. Er staat dus in korte tijd veel te gebeuren.

Gesloten wegens de verhuizing

“Poppy’s wil spoedig weer haar deuren openstellen, dus we gaan vol vuur aan de slag. Dit betekent dat we gesloten zijn van 19 t/m 30 juni a.s., om op 1 juli weer te openen”. Bestuurslid Ad Jongmans licht toe: “Naast het verhuizen van onze inboedel hebben we ook verbouwingswerkzaamheden. Het nieuwe adres heeft veel potentie, maar we gaan uit 2 kleinere ruimtes één grote ontmoetingsruimte creëren. Ook wordt er een invalidentoilet op de begane grond gerealiseerd. Voorop staat dat het Inloophuis er als vanouds weer wil zijn voor haar gasten; deze zomer nog.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen