Lazy Sunday Afternoon met Terry Klein in FloraliaPark

Foto: Terrykleinmusic.com

Zondag 23 juni is het vanaf 14.00 uur weer Lazy Sunday Afternoon in het FloraliaPark aan de Beneluxweg. Dit keer met Terry Klein en Jacques Mees. Entree is gratis.

Spelen met Water

Het belooft weer een heerlijke zondagmiddag te worden in het FloraliaPark. Allereerst is het van 12.00 tot 16.00 uur lekker Spelen met Water voor de allerkleinsten. En vanaf 14.00 uur is weer volop muziek in het park. De openingsact vandaag is de ons allen welbekende Brabantse Jacques Mees! Bob Dylan Tribute Artist – Jacques Mees zal het publiek opwarmen met een aantal lekkere Americana tunes en Dylan covers.

Terry Klein

De hoofdact vanmiddag is Terry Klein uit Texas tijdens zijn allereerste tour in Nederland! Hij zal zijn tweede genaamd ‘TEX’ komen promoten. Deze prachtplaat, geproduceerd door niemand minder dan Walt Wilkins, is een Americana pareltje! Geweldige harmonieën van Texaanse Jaimee Harris, èn ook met onze Nederlandse Bart de Win op piano, keyboards en accordeon. Natuurlijk is er gelegenheid om een cd te kopen en te laten signeren tijdens de pauze en na het optreden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen