De Winkel en De Blauwe Bes beste Winkeliers van Noord-Brabant!

Foto: deblauwebes.nl

In de landelijke verkiezing voor de titel Winkelier van het Jaar heeft Oosterhout maar liefst provinciewinnaars: De Blauwe Bes aan de Keiweg en De Winkel in het Binnenhofje. Zij gaan nu door voor de landelijke titel Winkelier van het Jaar 2019.

Winkelier van het Jaar

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. Tijdens deze verkiezing zoekt de organisatie naar de winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. Winkels waar klanten iedere keer weer naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren. Winkels die het verdienen om in de spotlights te staan. Je kon tot 2 juli online je stem uitbrengen en gisteren werden de provinciewinnaars per provincie bekend gemaakt. In Oosterhout zijn er meer liefst twee provinciewinnaars die door gaan naar de landelijke finale!

De Blauwe Bes en De Winkel

In de categorie Groentewinkels van de verkiezing Winkelier van het Jaar is De Blauwe Bes provinciewinnaar geworden. Maar liefst 82 mensen stemden op de Oosterhoutse winkelier met een gemiddeld cijfer 9,45. In de categorie Speelgoed- en Cadeauwinkels wist De Winkel aan het Binnenhofje een plaats in de finale te bereiken met 358 stemmen en een gemiddelde van 9,56. Tante Betje Vintage & Lifestyle eindigde hoog in de categorie Modewinkels, maar met 151 stemmen en een gemiddeld cijfer van 9,50 was het niet genoeg om door te dringen tot de landelijke finale.

Landelijke finale

Een vakjury kiest uit alle provinciewinnaars een landelijke winnaar die zich binnen de eigen categorie Winkelier van het Jaar mag noemen. De vakjury bestaat uit consumentenpsycholoog Patrick Wessels, Marije Hovestad van KVK en juryvoorzitter Robert van der Ham van ondernemersplatform De Ondernemer. Uiterlijk 12 juli worden de landelijke winnaars per categorie bekendgemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen