Help jij KWF Kankerbestrijding met de jaarlijkse collecte?

Foto: KWF Kankerbestrijding

In de eerste week van september is het weer nationale collecteweek voor KWF Kankerbestrijding. In Oosterhout is een tekort aan wijkhoofden en collectanten. Help jij een handje mee?

Collectanten en wijkhoofden

Heb jij een paar uur over in de eerste week van september en wil jij je een paar uurtjes in zetten voor het goede doel? KWF Oosterhout is hard op zoek naar collectanten en wijkhoofden. Je kunt al collecteren vanaf 1 straat maar meer straten heeft natuurlijk de voorkeur. In 2018 is er door een tekort aan collectanten helaas niet in heel Oosterhout gecollecteerd. Toch bracht de collecte voor KWF Kankerbestrijding in gemeente Oosterhout in 2018 maar liefst € 13.983,61 op.

KWF Kankerbestrijding

KWF werkt aan nieuwe doorbraken in kankeronderzoek. Geef je geld aan KWF? Dan maak je deze nieuwe doorbraken mogelijk. Hierdoor overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 64%. Door innovatie en techniek kunnen we nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen.

Geef je op!

Geef je op als collectant of wijkhoofd in Oosterhout en stuur een mailtje met je naam en contactgegevens naar: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden