Internationale Camelot BeachHandball Tournament strijkt deze week opnieuw neer op de Markt

Foto: MB Media

Van donderdag 18 juli tot en met zondag 21 juli 2019 is de Markt weer omgetoverd tot strand voor het Camelot Beachhandball Tournament 2019. Na het sportieve en organisatorische succes van 2018, waarvoor de sportstimuleringsprijs in ontvangst werd genomen, zullen de Oosterhoutse handbalvereniging OHC’01 en TSHV Camelot uit Tilburg opnieuw het evenement op zowel de Markt als op Sportpark de Contreie laten plaatsvinden.

40 teams uit 18 landen

Door het evenement ook echt naar het centrum van de stad te brengen hoopt de organisatie enerzijds haar ruim 600 deelnemers meer van Oosterhout te laten zien en hoopt de organisatie anderzijds inwoners van de stad meer spektakel en beleving te bieden. Dit jaar zullen meer dan 40 dames- en herenteams uit 18 verschillende landen strijden om de titel en de felbegeerde punten voor de Europese ranking. In een periode van vier dagen zullen op de twee verschillende locaties bijna 200 wedstrijden worden gespeeld. De finales, die op zondag 21 juli op Sportpark de Contreie plaatsvinden, zullen net als vorig jaar live uitgezonden worden door de ORTS.

Opening en clinics

Echte blikvangers tijdens deze editie zijn de natuurlijk de lokale helden van OHC’01 maar ook zeker het nationale team van Noorwegen en de nationale kampioenen Westsite Amsterdam bij de dames en Hiekka Hauskaa bij de heren. Je kunt hen op donderdag 18 juli tussen 18.00 en 21.30 uur in actie zien tijdens de feestelijke opening. Op donderdag 18 juli en vrijdag 19 juli worden tussen 12.00 tot 14.00 uur beachhandballclinics georganiseerd voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Wil je daaraan meedoen of heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden