112

Ramkraak op Ko & Flo werd gepleegd door minimaal drie daders

Beelden van de bewakingscamera met de daders
Beelden van de bewakingscamera met de daders
Foto: Screenshot Hart van Nederland

Bij de ramkraak op de kinderkledingwinkel Ko & Flo aan de Leijsenhoek in de nacht van woensdag op donderdag zijn zeker drie daders betrokken.

Hart van Nederland

Minimaal drie daders zijn betrokken geweest bij de ramkraak op de kinderkledingwinkel Ko & Flo aan de Leijsenhoek. Dat blijkt uit beelden van de bewakingscamera van de winkel die donderdagavond werden uitgezonden door SBS Hart van Nederland. Je kunt het item terugkijken onderaan dit artikel. Op die beelden is te zien hoe een donkere auto met de achterkant de pui kapot rijdt. Daarna stappen twee gemaskerde personen uit de auto die in een hele korte tijd een flinke aantal kledingstukken meeneemt.

De buit

De buit van de ramkraak bestaat uit een partij met peperdure merkkleding. Kinderjassen van tussen de 140 en 600 euro per stuk, voornamelijk uit de nieuwste collectie die net binnen was. Opvallend is dat de daders er in dezelfde auto vandoor zijn gegaan als waarmee ze de kraak hebben gepleegd. Die auto is nog niet teruggevonden en ook van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Heb jij meer informatie?

De politie roept getuigen of mensen met meer informatie op om zich te melden. Heb jij meer informatie, bel dan met 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2019169261. Wens je anoniem te blijven? Bel dan met 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen