Breiclub de Buntjes verkoopt al 39 beertjes voor KiKa!

Foto: Marjo Schoonheim - Linckens

OOSTERHOUT – Breiclub de Buntjes heeft afgelopen vrijdag bij Albert Heijn Zuiderhout beertjes zitten breien en verkocht. Er zijn nog slechts enkele beren beschikbaar. De opbrengst is voor KiKa.

Erg warm

Afgelopen vrijdag heeft breiclub De Buntjes in het filiaal van Albert Heijn op winkelcentrum Zuiderhout beertjes zitten breien. Het was vrijdag een snikhete dag waardoor er veel minder mensen dan normaal in de winkel waren. Ondanks dat heeft de breiclub inmiddels toch al 39 van de 50 beertjes verkocht.

Laatste kans!

Er staan op dit moment nog enkele bestellingen en de breiclub hoopt uiteindelijk 50 beertjes te verkopen, zodat ze het streefbedrag van 250 euro kunnen overmaken aan KiKa. Er wachten dus nog een paar beertjes op een nieuwe eigenaar. Iets voor jou? Ze kosten slechts 5 euro per stuk en ze zijn nog tot 2 augustus beschikbaar. Bel met 06-20390873 om jouw unieke beer te bemachtigen en daarmee KiKa te steunen.

Zelf meedoen?

Vind je het leuk om zelf mee te gaan handwerken met Breiclub de Buntjes? Na de vakantie wordt er weer opgestart en wordt er iedere maandagmiddag vanaf 13.30 uur weer gehandwerkt in De Bunthoef. Iedereen is welkom om een keertje te komen kijken of mee te doen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen