Laatste kans om in te schrijven voor bourgondische fietstocht Etapastour

Foto: etapastour.nl

Op zondag 25 augustus wordt de enige Bourgondische Fietstocht van Nederland weer verreden vanaf La Cantina aan de Mathildastraat. Inschrijven kan nog tot komende zaterdag 10 augustus!

Nieuwe routes

Voor het eerst sinds de start in 2007 zal er dit jaar niet worden gereden naar Zaltbommel, maar is er een nieuwe route uitgezet naar Dinteloord. Er kan worden gekozen voor een rit van 135 of 110 kilometer op-en-neer naar Dinteloord, maar er zijn ook recreatieve routes dichter bij huis van 45 en 65 kilometer.  De lunch is geregeld en natuurlijk na afloop heerlijke tapas eten en volop entertainment bij La Cantina. En uiteraard staat zowel voor, tijdens als na de tocht gezelligheid altijd voorop! Alle routes liggen uitgeprint klaar bij de inschrijftafels en worden ook met pijlen aangegeven. Deelnemen aan de 135 of 110 km kost 29,50 euro per persoon en meedoen aan de 45 of 65 km kost 25 euro per persoon. Inschrijven kan eenvoudig via de link onderaan dit artikel.

Sportieve Bourgondiërs

In 2007 werd de eerste Etapastour verreden. Een eerste rit waarvoor zich 65 renners hadden ingeschreven. Na de koffie met worstenbrood ging de eerste officiële Etapastour van start! Via het Land van Heusden & Altena naar Zaltbommel voor een lunch. Er werd in 2 pelotons gereden. 
Na 118 km arriveerden de pelotons weer op de markt in Oosterhout waarna de dag verder werd afgesloten onder het genot van tapas en een drankje. De Etapastour werd uitgebreid. Er zijn toen de recreant-fietsers bij betrokken, waardoor er twee verschillende fietsdagen kwamen. Tot 2011 was er een aparte dag voor recreant fietsers, maar op 25 augustus zullen alle sportievelingen op dezelfde start gaan rijden. Wil jij je inschrijven? Klik dan op de link hieronder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen