Kerk7 begint met wekelijkse diensten in de Menorah

Foto: Kerk7

Vanaf vandaag start Kerk7 met wekelijkse in plaats van tweewekelijkse samenkomsten in de aula van basisschool De Menorah.

Evangelische kerk

De evangelische kerk Kerk7 begon anderhalf jaar geleden met tweewekelijkse samenkomsten in onze stad. Zij willen op een sprankelende aansprekende manier de spectaculaire boodschap van Gods liefde in Jezus Christus beleven en zichtbaar maken. Hun eigentijdse vieringen worden gekenmerkt door een open karakter, veel muziek met een band en een korte toespraak. De afgelopen periode is de kerk gestaag gegroeid, wat het mogelijk maakt om over te schakelen op wekelijkse diensten.

Verbondenheid met andere kerken

Eén van de initiatiefnemer is ds. Frits Jongboom. Hij vertelt: “Als kerk voelen wij ons verbonden met alle andere kerken in Oosterhout. Iedereen heeft daarbij zijn eigen kleur en beleving. Een midden evangelisch kerk mistte in het spectrum en heeft zijn plekje het afgelopen jaar gekregen. Het overschakelen op wekelijkse diensten is daarbij een logische stap. Op die manier kunnen we elkaar vaker ontmoeten en hebben we meer mogelijkheden om nieuwe mensen welkom te heten.” Kerk7 viert hun wekelijkse samenkomst tussen 10.00 en 11.00 uur in schoolgebouw De Menorah aan de Krijtenberg 1 in de wijk Oosterheide.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen