Oosterhoutse Bobkat van de Nettorama wordt vermist

Bobkat voor de Nettorama
Bobkat voor de Nettorama
Foto: Fanpage Bobkat (via Facebook)

De bekendste supermarktkat van Nederland is zoek. De portier van de Nettorama aan de Patrijslaan wordt sinds maandag vermist.

Gezondheidsproblemen

Bobkat Nettorama is sinds afgelopen maandag zoek. Afgelopen weekend was hij nog bij zijn baasje thuis, maar daarna is hij niet meer gezien, zo lezen we op de Fanpage Bobkat op Facebook. Zijn baasje maken ongerust over de gezondheid van Bob. Het baasje van Bob heeft een sterk vermoeden dat hij misschien wederom is meegenomen vanwege zijn gezondheidsprobleempjes. In 2016 was de Bobkat ook een tijdje vermist. Toen besteedde het televisieprogramma Hart van Nederland van SBS6 zelfs aandacht aan de vermissing. Hij was toen meegenomen door mensen die dachten dat het een zwerfkat was. In de tussentijd is Bobkat ook geopereerd aan een van zijn oren. De dierenarts heeft toen een van zijn oortjes moeten amputeren wegens huidkanker en binnenkort heeft Bobkat een nieuwe afspraak bij de dierenarts om naar een wondje op zijn andere oor te laten kijken. Hopelijk wordt hiermee zijn tweede oor behouden. Het baasje van Bobkat vraagt dan ook om de bekende supermarktkat snel terug naar huis te brengen, zodat hij door de dierenarts kan worden nagekeken.

“Breng Bobkat terug naar huis!”

Bobkat is eenvoudig te herkennen aan zijn geamputeerde oortje en wat geklitte vacht, met name aan de achterzijde. Dat is ontstaan omdat hij door zijn oude gewrichten wat moeilijk gewassen kan worden. Bob heeft aan zijn overgebleven oor een wondje, vermoedelijk huidkanker. Om uitzaaiing te voorkomen moet Bobkat op korte termijn door de dierenarts worden nagekeken. Heb jij meer informatie over waar Bobkat nu is, neem dan contact op met Thijs Heneweer op telefoonnummer 06 – 487 863 54 of mail naar [email protected] Hopelijk zit Bobkat dan weer snel op zijn vertrouwde plek voor de Nettorama!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen