Marian Witte ontvangt Gouden Gemeentespeld bij afscheid

Foto: Gemeente Oosterhout

Bij haar afscheid als wethouder van de Gemeente Oosterhout heeft Marian Witte tijdens haar afscheidsreceptie de Erespeld in goud ontvangen.

Negen jaar wethouder

Woensdagavond was er een afscheidsreceptie ter ere van wethouder Marian Witte. Zij vertrekt uit Oosterhout voor een nieuwe uitdaging als burgemeester van onze buurgemeente Geertruidenberg. Tijdens deze receptie ontving zij uit handen van burgemeester Mark Buijs de gemeentelijke Erespeld in goud als dank voor haar inzet. Marian Witte werd negen jaar geleden wethouder van onder andere WMO, sport, openbare ruimte, buurtbeheer en volksgezondheid. Na de verkiezingen van 2018 is haar portefeuille flink gewijzigd en is zij wethouder van onder andere bouwen en wonen, natuur en groen, mobiliteit en – nog steeds – sport.

Locoburgemeester

Onder haar aanvoering is een groot aantal zaken tot stand gekomen: de decentralisatie van de zorg aan langdurig zieken en ouderen (WMO), sportaccommodaties als sportpark De Contreie en natuurlijk het geheel vernieuwde recreatieoord De Warande om er maar een paar te noemen. Sinds 2014 is Marian Witte 1e locoburgemeester. Voor haar start als wethouder was zij negen jaar lang raadslid. Zij sluit dus een periode van 18 jaar bestuurlijke inzet in onze gemeente af.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen