Neem eens een kijkje in het atelier van een kunstenaar!

Foto: Open Ateliers Oosterhout

In het weekend van 14 en 15 september zetten een aantal Oosterhoutse kunstenaars hun atelier open tijdens Open Ateliers Oosterhout.

Opening door burgemeester

Open Ateliers Oosterhout gaat ook dit jaar weer van start met een mooie overzichtsexpositie in de monumentale Vlaamse Schuur en de daarbij behorende beeldentuin aan de Leijsenstraat 31. Burgemeester Mark Buijs opent vanavond om 19.30 uur het feestweekend. De avond wordt muzikaal ondersteund door de Oosterhoutse tributeband Impulse. Je bent van harte welkom om gratis een kijkje te komen nemen.

Thema ‘Inkijk’

Het overkoepelende thema van Open Ateliers Oosterhout (OAO) is ‘Inkijk’ met een speciale expositie in de Vlaamse Schuur. Hier kun je ook verrassingsdoosjes kopen om de stichting financieel te ondersteunen. In de verrassingsdoosjes vind je kleine kunstwerkjes die door de leden van de OAO gemaakt. De overzichtsexpositie in de Vlaamse Schuur is gratis te bezoeken op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 van 10.00 tot 17.00. De Open Ateliers zijn beide dagen van 12.00 tot 17.00 te bezichtigen. Kijk voor een overzicht van alle locaties op de onderstaande website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen