Tweede editie JCI FutureTalks met Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband, Leandra Sestig (Rabobank Amerstreek),
Frieke Severs (JCI), Ton Janus (JCI)
Pieter van den Hoogenband, Leandra Sestig (Rabobank Amerstreek), Frieke Severs (JCI), Ton Janus (JCI)
Foto: JCI Oosterhout

Op woensdag 13 november organiseert JCI Oosterhout voor de tweede keer het ondernemersevent FutureTalks met als thema ‘The Power of Water’.

‘The power of Water’

Vorig jaar organiseerde JCI Oosterhout (voorheen JuniorKamer Oosterhout) voor de eerste keer hét Oosterhoutse netwerkevent FutureTalks. Die bijzondere avond was binnen no-time uitverkocht en kreeg volop lovende reacties. Daarom organiseert JCI Oosterhout dit jaar de tweede editie van FutureTalks met als overkoepelende thema ‘The Power of Water’, met een link naar het 100-jarig bestaan van het Wilhelminakanaal. Tijdens FutureTalks nemen diverse sprekers je mee op een tijdreis naar de toekomst. Toekomstige trends op het gebied van duurzaamheid, innovatie, sport, onderwijs en mobiliteit op een inspirerende locatie en een muzikale afterparty. Kortom, alle ingrediënten om een leerzame en gezellige avond te hebben!

Pieter van den Hoogenband

Onze nationale trots Pieter van den Hoogenband is een van de sprekers tijdens FutureTalks 2019. Hij is in 2020 Chef de Mission van de Nederlandse ploeg voor de Olympische Spelen in Tokio. In deze functie deelt hij de kernwaarden van FutureTalks: het verbinden van mensen en smeden van een hecht team. Daarnaast spreekt voormalig D66-politicus Boris van der Ham van de Vereniging Afvalbedrijven over de circulaire economie. Ook Dopperbedenker Merijn Everaarts, trendwatcher Sander Duivestijn, en Paul Smits van H2Point zullen het podium betreden, evenals vertegenwoordigers van de Oosterhoutse Antea Group en de Gemeente Oosterhout. Lars Sørenson van BNR Nieuwsradio leidt de gehele avond in goede banen.

Meer informatie

JCI FutureTalks 2019 wordt georganiseerd door JCI Oosterhout, Rabobank Amerstreek en de Gemeente Oosterhout en zal worden gehouden op woensdag 13 november 2019 in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Ontvangst 18.45 uur, opening 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de link onderaan dit artikel en kosten 59,95 euro per stuk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen