Beregoede actie levert € 1587,10 op voor Alzheimer Nederland

Foto: De Beren Oosterhout

Afgelopen zaterdag werd tijdens Alzheimerdag een actie gehouden bij De Beren die ruim 1500 euro opleverde voor Alzheimer Nederland.

10% dagomzet

Afgelopen zaterdag werd 10% van de dagomzet van De Beren Oosterhout afgeroomd. Daarnaast werd aan iedere klant gevraagd het bedrag op de bon naar boven af te ronden en alle fooi werd apart gehouden. Het totale bedrag dat hiermee werd opgehaald wordt afgedragen aan de actie ‘Oosterhout Loopt’ voor Stichting Alzheimer Nederland. Erik Oomes, eigenaar van De Beren: “De actie was een groot succes! Dit jaar werd er maar liefst € 1587,10 opgehaald, ruim 200 euro meer dan vorig jaar!”

Oosterhout Loopt voor Alzheimer

“Op 6 oktober lopen ruim 300 Oosterhouters mee met de Singelloop in Breda in de groep ‘Oosterhout Loopt voor Alzheimer’.”, zo vertelt de enthousiaste restauranteigenaar Erik. Samen met zijn hardloopvriendin Fabiënne Huisman proberen ze op deze manier geld op te halen voor Alzheimer Nederland. Naar de aanloop naar de Singelloop wordt wekelijks aan een van de lopers gevraagd om een blog te schrijven voor Oosterhout Nieuws. Alle blogs kun je hier teruglezen. En natuurlijk kun je de actie ook ondersteunen door direct te sponsoren via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen