Chikara judoka’s in de prijzen gevallen in Oud-Vossemeer

Foto: Sportschool Chikara

Afgelopen weekend zijn diverse judoka’s van Sportschool Chikara in de prijzen gevallen tijdens een judotoernooi in Oud-Vossemeer.

Eerste keer

De leerlingen van Sensei Johan van Heugten waren zaterdagmorgen 28 september al vroeg op pad. Hun reisdoel was Oud-Vossemeer. Negen deelnemers hadden zich ingeschreven om deel te nemen aan een groot judotoernooi. Zes hiervan deden voor de eerste keer mee. Ze boden prima weerstand en gaven zich niet gemakkelijk gewonnen.

Goede resultaten

Noah Btatat wist de eerste plaats op ’t podium te behalen door snelle beenworpen toe te passen. Ook heeft hij alle wedstrijden gewonnen. Mary Jane Niedziela wist regelmatig haar tegenstander op de grond te krijgen en deze daarna in ’n houdgreep te nemen. Ze behaalde zilver en was hiermee erg blij. Johan Barel die zelf de oranje band draagt moest al de eerste wedstrijd tegen ’n judoka met de bruine band. Hij wist een verrassende waza-ari te scoren en maakte deze af met een stevige houdgreep. Helaas waren de daarop volgende tegenstanders in werkelijkheid te groot voor Johan. Maar chapeau voor zijn doorzettingsvermogen! Jayce Keur was ook goed in vorm. Hij was ingedeeld in ’n grote poule en hij wist van verschillende tegenstanders te winnen. Yagmur Sahin en Kaan Mustafa waren de allerjongste deelnemers. Maar ondanks dat hadden hun wedstrijdgenootjes de handjes aan hen vol.

De prijswinnaars

Eerste prijs voor Noah Btatat
Tweede prijs voor Mary Jane Niedziela
Derde plaats voor Yagmur Sahin, Jayce Keur en Jason Man
Vierde plaats voor Kaan Mustafa , Manny Niedziela, Justin Man en Johan Barel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0