Heb jij al een Oosterhoutse Feestvlag besteld?

Foto: Oosterhout Nieuws/Museumkwartier

Vrijdagmiddag zal wethouder Robin van der Helm de eerste Oosterhoutse Feestvlag in ontvangst nemen en hijsen in de mast bij het Speelgoedmuseum.

Oosterhoutse Feestvlag

Oosterhout heeft geen speciale vlag voor algemene feesten. Dat bracht het Museumkwartier op het idee om een Oosterhoutse Feestvlag te laten maken. De Oosterhoutse Feestvlag is speciaal ontworpen voor de komende bevrijdingsfeesten en alle lokale evenementen – hoe groot of klein ook – nadien. Naast twee blauwe banen boven en onderin de vlag, bestaat het uit een veld van rode en witte blokken, afkomstig uit de Brabantse vlag, en een gestileerde versie van het gemeentewapen van Oosterhout. De Oosterhoutse Feestvlag zal in een standaard afmeting van 150 x 100 cm voor iedereen verkrijgbaar zijn en kost 15 euro. Voor speciale gebouwen (zoals de Basiliek) en banierstokken worden andere vlaggen ontwikkeld. Tijdens de festiviteiten rondom de bevrijding eind oktober/begin november hoort heel Oosterhout en haar kerkdorpen vol te hangen!

Bestel nu jouw Feestvlag!

Bestel nu jouw feestvlag en zorg dat je een van de eersten bent die het dundoek aan de gevel kan hangen! Mail jouw bestelling met het gewenste aantal en je adres door aan [email protected] Heb je eerder al een vlag besteld maar heb je geen bevestiging gehad, dan is er mogelijk iets niet goed gegaan. Stuur dan ook een mailtje naar dit adres om zeker te zijn van jouw Oosterhoutse Vlag. Later is de vlag (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar bij de Oosterhoutse Feestwinkel, de VVV of het Speelgoedmuseum. De Oosterhoutse Feestvlag is een initiatief van Het Museumkwartier en wordt enthousiast gesteund door Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten, het Oranjecomité en de Gemeente Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen