Vrijwilligers gezocht: doe mee in het RepairCafé!

Foto: RepairCafé Oosterhout

Vandaag is het weer RepairCafé in Activiteitencentrum de Bunthoef. En hier kunnen ze nog enkele vrijwilligers goed gebruiken!

RepairCafé

Tijdens het RepairCafé kun je je spullen laten repareren door de specialisten op het gebied van textiel, kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, rollators, buggy, computers en randapparatuur, naaimachines, mechanische klokken, sieraden en er zijn slijpmogelijkheden. RepairCafé Oosterhout heeft regelmatig behoefte aan nieuwe vrijwilligers, bijvoorbeeld in de rol van reparatiedeskundige.

Vrijwilligers vacatures

Op dit moment is RepairCafé op zoek naar mensen voor volgende functies:

De receptiemedewerker

  • maakt de receptietafel in orde met daar op de huisregels, de inschrijf- en evaluatieformulieren, de visiteflyers, donateursformulieren,
  • ontvangt de gasten,
  • informeert hen over de werkwijze van die dag,
  • wijst hen op de huisregels en verstrekt hen het inschrijf- en evaluatieformulier en een nummer voor het bijbehorende reparatiestation.

De gastvrouw /gastheer

  • draagt zorg voor een representatief uitziende leestafel tijdens de bijeenkomst
  • verzorgt de catering/koffie, thee, lunch, voor de vrijwilligers en kan worden gevraagd voor assistentie.

Iets voor jou?

Wie het leuk vindt om in een gezellige omgeving, een maal in de maand van 9.15 uur tot 14.00 een steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving kan contact opnemen via Email: [email protected]. Even langskomen tijdens het RepairCafé kan natuurlijk ook. Je vindt het RepairCafé komende zaterdag 26 oktober in Activiteitencentrum De Bunthoef aan de Bloemenhof 2 naast Winkelcentrum Zuiderhout. Het RepairCafé is open tussen 10.00 uur tot 14.00 uur. Vraag naar Petra, de Coördinator vrijwilligers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen