Poppy’s start deelgenotengroep voor wie kanker heeft (gehad)

Foto: Inloophuis Poppy's

Naast het delen van ervaringen krijg je ook verschillende creatieve en informatieve handreikingen om jouw ‘land van rouw’ te verkennen.

Diagnose kanker

Als je de diagnose kanker krijgt, verlies je daarmee ook je gezondheid. Het kan lastig zijn je weg weer te vinden. Je gewone dagelijkse dingen, je ideeën over de toekomst, de mensen om je heen, niets is meer hetzelfde en je zoekt naar een houvast. In tijden van rouw kan het goed zijn met anderen, met deelgenoten, van gedachten te wisselen, emoties te delen of van een ander te horen hoe het hem of haar vergaat.

Deelgenotengroep

Inloophuis Poppy’s start een nieuwe deelgenotengroep voor wie kanker heeft (gehad). Naast het delen van ervaringen krijg je ook verschillende creatieve en informatieve handreikingen om jouw ‘land van rouw’ te verkennen. Zodat je langzaam naar een volgende stap kunt toegaan.De groep zal per thema worden begeleid door Beatrijs Hofland (Geestelijk verzorger bij Stichting Groenhuysen), Helga Beekers (Psychosociaal therapeut en coach bij Je eigen pad counseling & coaching), Marjan van Ommeren (Begeleidster bij On-eindig) en Joni Rappange (Psychosociaal therapeut bij Praktijk Verder). Hennie van Werven begeleidt alle bijeenkomsten als procesbegeleider.

Meer informatie

Er zijn zes bijeenkomsten op maandagmiddag. De inloop is vanaf 13.30 uur en de bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur. Tot 16.30 uur is er de gelegenheid om met elkaar na te praten. De bijeenkomsten zijn op 17 februari, 2 maart, 23 maart, 6 april, 20 april en 11 mei 2020 en de kosten voor het totale traject zijn 30 euro. Voor aanmelden meer informatie kun je mailen naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen