Tegen de 100 inschrijvingen voor Oosterhoutse Stadsbeurs

Foto: Stadsbeurs Oosterhout

Op zondag 28 juni wordt de eerste Oosterhoutse Stadsbeurs georganiseerd waar bedrijven en organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Tegen de 100 inschrijvingen

Op zondag 28 juni 2020 zal de eerste editie van de Oosterhoutse Stadsbeurs plaatsvinden in het Slotpark te Oosterhout. Maak kennis met alles wat regio Oosterhout te bieden heeft aan bedrijvigheid en geniet van de talloze activiteiten tijdens dit bijzondere evenement! De beurs begint inmiddels serieuze vormen aan te nemen nu er tegen de 100 inschrijvingen bevestigd zijn. Naast grotere bedrijven als de Robbe Financiële Raadgevers, Curio Effent en Gym Oosterhout zijn er ook diverse verenigingen en stichtingen aanwezig zoals de Stichting Abrahamdag, EHBO Vereniging Oosterhout en Museum Oud Oosterhout.

Niets is te gek!

“Eigenlijk is niets te gek. We mogen Oosterhoutse voetbal- en sportclubs verwelkomen terwijl ook de plaatselijke tandarts en uitvaartverzorger aanwezig is”, aldus een van de organisatoren. De organisatie hoopt nog een flinke lading lading inschrijvingen binnen te krijgen zodat (naar verwachting duizenden) bezoekers hun stad in één dag écht goed kunnen leren kennen. Door samen te werken met alles wat beweegt binnen Oosterhout kan de organisatie er een groot succes van maken. Zo doen ook organisaties als H19 mee, zij zullen de kinderen vermaken zodat papa en mama de beurs over kunnen struinen.

Inschrijven kan nog steeds

Bedrijven, verenigingen en stichtingen kunnen zich tot medio april nog inschrijven via de website om zichzelf op de Oosterhoutse kaart te zetten. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen