Mooi gebaar voor iedereen in de zorg, doe je mee?

Foto: BonBon Chocolade

Op dit moment wordt veel gevraagd van de zorgverleners in Oosterhout. Daarom bedacht BonBon een ludieke actie om hen te bedanken.

Hart onder de riem

José de Graaf van chocolaterie BonBon aan de Keiweg is een sympathieke actie gestart voor alle Oosterhoutse zorgverleners. “Er wordt nu zoveel van de zorgverleners gevraagd, dat we vinden dat ze wel een extraatje hebben verdiend. Laten we hen samen een hart onder de riem steken en zorgen dat zij een zakje chocolade paaseitjes krijgen!”

Doe jij ook mee?

Ook jij kunt mee helpen deze actie een succes te maken. José legt uit hoe het werkt: “Wanneer je mij een bericht stuurt via de Facebookpagina van BonBon met je telefoonnummer, dan ontvang je van mij een betalingsverzoek. Wanneer je 4 euro betaalt, dan maak ik een zakje ter waarde van 6 euro voor een Oosterhoutse zorgverlener. Meer zakjes mag natuurlijk ook! En wanneer je een leuke, lieve en persoonlijke boodschap in je berichtje erbij zet, schrijf ik dat op een kaartje dat ik aan het zakje hang. Je krijgt ter bevestiging een foto van jouw zakje met jouw kaartje toegestuurd.” Op deze manier hoopt José namens heel Oosterhout volle dozen met zakjes bij de Oosterhoutse zorginstellingen af te kunnen geven. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen