Eigenwijzer Dans Akademie nu ook online!

Foto: Eigenwijzer Dans Akademie

Eigenwijzer Dans Akademie is vanwege het corona virus tijdelijk gesloten. Ontzettend jammer natuurlijk, voor zowel de leden als voor de docenten. Maar aangezien sporten nu juist zo belangrijk is om je weerstand te verhogen, heeft team Eigenwijzer wat leuks bedacht!

Online lessen volgen bij Eigenwijzer

Vanaf deze week biedt Eigenwijzer Dans Akademie ook online lessen aan, welke op hun Instagram pagina verschijnen. Aniek Schrauwen: “Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag zal er een andere docent een nieuwe choreografie uitleggen. Deze choreografieën zijn zowel voor de jongste dansers/danseresjes als voor de oudere talenten! Maar ook als je niet op dansen zit bij ons, mag je de online lessen eens proberen. Dus mama/papa, opa of oma, trek je dansschoenen aan en gaan!”

Maak kans op leuke prijzen!

Maar nu komt het… want wanneer je de dans onder de knie hebt, mag je deze filmen en sturen naar Eigenwijzer. Aniek: “Iedereen die een filmpje instuurt komt met zijn/haar naam in onze grabbelton terecht. Iedere maandag zal er een winnaar bekend gemaakt worden die iets uit onze nieuwe merchandise collectie wint! Hoe tof is dat!?”

Blijven bewegen

Aniek: “Wij vinden het belangrijk dat onze leden in beweging kunnen blijven, daarnaast heb je nu de kans om ook eens lessen van andere docenten te volgen. En daarnaast kun je ook nog iets winnen! Een echte win/win situatie in deze bizarre tijd waar we het met zijn allen moeten doen!” Klik hieronder op de link voor de Instagram pagina van Eigenwijzer Dans Akademie. Aniek eindigt: “Team Eigenwijzer bedankt iedereen die een steentje bijdraagt in deze tijd. Wij wensen jullie veel gezondheid én dansplezier online toe!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen