De redactie van Oosterhout Nieuws gaat voor de volle 100% door!

Foto: nieuws.nl

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Oosterhout Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van Oosterhouts nieuws voorzien.

Jouw Oosterhout, jouw nieuws

Oosterhout Nieuws richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Het actuele Oosterhoutse nieuws dus. En steeds meer Oosterhouters weten ons dan ook te vinden! De afgelopen periode zijn onze bezoekersaantallen meer dan verdubbeld. Dat is natuurlijk erg goed voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Zorg dus dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Tips voor de redactie

Heb jij een tip voor onze redactie? Organiseer jij bijvoorbeeld een leuk Oosterhouts evenement of maak jij leuke verslagen van wedstrijden van Oosterhoutse sportclubs? Mail dan jouw tip naar [email protected] Doe er een mooie liggende rechtenvrije foto bij met vermelding van de fotograaf, dan is de kans groot dat jouw bericht straks door heel Oosterhout gelezen wordt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen