Hulp bij geldzorgen en budgetadvies

Foto: Pixabay License / LoboStudioHamburg

Heb jij geldzorgen of vragen over jouw financiën? Kunt je (soms) uw rekeningen niet op tijd betalen? Begrijp je bepaalde brieven niet, die over financiële zaken gaan? Heb je schulden waar je zelf niet meer uitkomt? Je bent niet de enige!

Geldzorgen

Het valt niet mee om geldzorgen te hebben. Het kan leiden tot stress en slapeloze nachten veroorzaken. Ook als je geen geldzorgen hebt maar het lastig vindt om een weg te vinden in alle voorzieningen, wetten en regelingen, kun je hulp vragen. Op het gebied van schuldhulpverlening werkt de gemeente Oosterhout hiervoor samen met vrijwilligers van Surplus en de Kredietbank Nederland.

Hulp bij jouw financiën

De budgetcoaches van Surplus begeleiden u bij uw financiële administratie en zorgen ervoor dat schulden niet problematisch worden. De budgetcoaches kunnen u ook begeleiden naar financiële zelfredzaamheid. Er zijn budgetcoaches die bij je aan huis kunnen komen om u te helpen de administratie weer in orde te brengen. In verband met de coronacrisis is dit echter niet mogelijk maar u kunt wel telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wilt u in gesprek over uw financiële situatie of heeft u (financiële) vragen neemt u dan contact op met Surplus, via telefoonnummer (0162) 748600 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]

Schulden en/of geldzorgen

Heb je (problematische) schulden of geldzorgen dan kun je je ook aanmelden voor het spreekuur voor Budgetadvies. Omdat langsgaan vanwege de coronacrisis op dit moment niet mogelijk is kun je telefonisch of per mail contact opnemen. Je kunt tijdens kantorenuren bellen naar 14 0162 voor het maken van een afspraak voor het spreekuur of een mail sturen naar [email protected] Je wordt dan tijdens een van de spreekuren teruggebeld, op maandag tussen 10.00 en 13.00 uur, dinsdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur of donderdag tussen 16.00 en 20.00 uur. Tijdens het spreekuur krijgt je advies over uw situatie en wordt samen met jou bekeken welke ondersteuning nodig is en wie deze ondersteuning kan bieden.

Online advies

Wil je zelf aan de slag met je financiële situatie? Dan kunt u 24/7 terecht in de online spreekkamer van Schulden de Baas via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen