Business Post Oosterhout opnieuw PostNL Retailer van de Maand

Noud in het midden (foto 2020)
Noud in het midden (foto 2020)
Foto: Business Post Oosterhout

Business Post Oosterhout aan de Fazantstraat is voor de tweede keer uitgeroepen tot PostNL Retailer van de Maand. Eerder gebeurde dat ook in in oktober 2018.

Retailer van de Maand april

Het gaat goed met Business Post Oosterhout (BPO), hét postkantoor voor zowel zakelijke als particulier klanten. Dat is ook bij PostNL opgevallen, want BPO is uitgeroepen tot Retailer van de Maand april 2020. Het team van BPO zet ook in deze heel drukke coronatijd dat stapje extra voor haar klanten, is innovatief bezig met de bedrijfsvoering en werkt met man en macht om de wachttijden zo klein mogelijk te houden. En dus kregen zij een beker en een taart van PostNL. BPO won deze prestigieuze award ook al in oktober 2018.

Van 6 naar 40 containers per dag

Noud Struijk, eigenaar van Business Post Oosterhout is op 2 augustus 2016 begonnen met zijn bedrijf, met hulp van zijn vrouw Gerry Oomen. Het team werd al heel snel uitgebreid en op dit moment zijn er diverse parttimers werkzaam. Met een afvoer van 6 containers
pakketjes per dag in 2017, is het nu geen uitzondering meer en vooral in deze tijd niet, als er 40 of meer containers worden afgevoerd. Alle post gaat gegarandeerd iedere dag na sluiting om 18.30 uur weg. Ook staan er op de Fazantstraat ongeveer 400 postbussen die zowel door bedrijven als particulieren aangevraagd kunnen worden.

Uitgebreide service

Business Post Oosterhout is een postkantoor waar service nog bestaat en waar altijd dat extra stapje wordt gezet, zelfs wanneer de klant daar niet om vraagt. Noud Struijk van BPO:  “Naast het afhalen en brengen van pakketjes kun je ook terecht voor aangetekende poststukken, verzenddozen, en inpakmateriaal. Naast het verzenden en ontvangen van pakketjes kun je bij Business Post Oosterhout natuurlijk ook gewoon een leuke wenskaart of een velletje postzegels halen.” Kortom, een bezoekje meer dan waard!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen