Stadstuin de Schelp pas weer open in het voorjaar van 2021

Foto: Stadstuin de Schelp

Het bestuur van Stichting Muziekschelp heeft besloten om het hele seizoen 2020 de Stadstuin aan de Vijzel gesloten te houden.

Stadstuin blijft gesloten

Op basis van de actuele ontwikkelingen heeft het bestuur van Stichting Muziekschelp besloten om de Stadstuin aan de Vijzel in het hart van het centrum dit jaar gesloten te houden. Dat wil zeggen dat de programmering van de zondagmiddag concerten volledig wordt geannuleerd. In een eerder stadium was al besloten alle activiteiten tot 12 juli af te gelasten, maar gezien de huidige ontwikkelingen is besloten om de programmering na de zomervakantie ook te laten vervallen. Daarnaast is in overleg met de gemeente besloten om de Stadstuin dit jaar ook niet als wandelgebied open te stellen. Daarmee blijft Stadstuin de Schelp het hele jaar 2020 gesloten voor publiek en zullen de deuren van de tuin pas weer open gaan in het voorjaar van 2021.

Stichting Muziekschelp

De Stichting Muziekschelp is een ongesubsidieerde stichting zonder winstoogmerk. Voor het organiseren van activiteiten en het dagelijks beheer van de tuin zijn zij afhankelijk van donaties, sponsorgelden en vergoedingen bij het ter beschikking stellen aan derden. Je kunt Stichting Muziekschelp steunen door ‘Vriend van de Schelp’ te worden. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen