Monique, Antoine en Robin stoppen met hun Brasserie de Warande

Foto: Brasserie de Warande

Precies 5 jaar na de opening stoppen Monique, Antoine en Robin met hun Brasserie de Warande in het zwembad van Recreatieoord de Warande.

Stoppen door corona

Monique, Antoine en Robin laten op de Facebookpagina van Brasserie de Warande weten dat hij exact 5 jaar na de opening, op 31 augustus, met pijn in het hart moeten stoppen met hun Brasserie de Warande. “De gedwongen sluiting van 10 weken door corona, gevolgd door de zware maatregelen voor de bezoekers aan het zwembad, heeft ons moeten doen besluiten om niet verder te gaan met onze mooie horecazaak. We hebben in de afgelopen 5 jaar vele ups & downs gehad. Met enorm veel plezier kijken we terug naar de mooie evenementen die er hebben plaatsgevonden, de talloze leuke activiteiten waar wij onderdeel van mochten zijn, onze trouwe vaste gasten van alle zwemgroepen & verenigingen.”

De toekomst

Robin is momenteel al hard aan het werken om de gezamenlijke droom van hem en zijn overleden broer te verwezenlijken met R2B Eethuis en Catering. “Wij zijn supertrots hoe hij dit ondanks de Corona crisis aan het opbouwen is!”, zo geven Monique en Antoine aan. Zij zelf weten nog niet wat de toekomst hen zal brengen. “Wij hebben nog geen nieuwe toekomstplannen maar dat komt vast wel goed. Na het overlijden van onze zoon Rick zijn wij altijd maar doorgegaan. Maar we gaan nu eerst even onze rust pakken.” De laatste week van augustus zijn zij zelf zoveel mogelijk op de brasserie aanwezig om onze gasten te bedanken voor hun dagelijkse of wekelijkse bezoek aan de brasserie. Wat er nu met de horeca op Recreatie-oord de Warande gaat gebeuren vanaf 1 september is nog niet bekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen