Happy Life annuleert laatste twee Summer Events

Foto: Happy Life Festival

Happy Life annuleert laatste twee Summer Events omdat zij met de huidige maatregelen niet hetgeen kunnen wegzetten dat zij zouden willen.

Happy Life Summer Events

Helaas werd eerder de derde editie van het Happy Life Festival op het FloraliaPark wegens corona uitgesteld tot 2021. Als alternatief bedacht de stichting een reeks workshops onder de naam Happy Life Summer Events. De organisatie laat nu op haar Facebookpagina weten dat de laatste twee Summer Events helaas komen te vervallen. “Na 4 super mooie Happy Life Summer Events te hebben neergezet op het prachtige Floralia Park, hebben we als team ervoor gekozen om de laatste 2 data (30 augustus en 13 september) te laten vervallen. Door de maatregelen die op dit moment van kracht zijn, kunnen wij niet hetgeen neerzetten voor jullie, zoals wij dat graag met ons hart zouden doen. Zoals alles in het leven is het trial and error, niets is goed of fout, maar juist mooie uitdagingen om weer verder te kunnen groeien als mens en als team.”

Happy Life

“Met alles wat we nu hebben ervaren, nemen we deze lessen mee om, zodra het klopt en passend is, weer iets heel bijzonders voor jullie neer te kunnen zetten in de vorm van het Happy Life Festival. Natuurlijk met een high vibe, mooie ontmoetingen, interessante informatie, proeverijen en nog veel meer! We hopen jullie dan ook graag weer te zien! Geniet nog van deze prachtige zomerse dagen en van alles en iedereen die je liefhebt.” De workshops die eerder zijn gegeven zijn online terug te kijken via de onderstaande link. En op 28 & 29 augustus 2021 zal het Happy Life Festival weer gewoon plaatsvinden in het Floralia Park.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen